Voorwaarden

  1. B&B Morgenster is een niet roken verblijf. U dient dit te respecteren.
  2. Huisdieren hebben helaas geen toegang.
  3. Check in van 16.00-18.00. Afwijkende tijden indien mogelijk en in overleg.
  4. U bent aan B&B Morgenster verschuldigd de overeengekomen huurprijs, zoals vermeld in de factuur van de reservering.
  5. Voor alle boekingen geldt een aanbetaling van 50% (zoals op factuur vermeld) van het totaalbedrag bij boeking. Het resterende bedrag dient u uiterlijk 1 week voor aankomst te voldoen. Bij boeking binnen 1 week voor aankomst dient het gehele bedrag ineens betaald te worden.
  6. Indien wij uw aanbetaling niet binnen 14 dagen ontvangen zullen wij overgaan tot annulering van uw reservering. Indien uw tweede betaling niet 1 week voor uw aankomstdatum is bijgeschreven op onze bankrekening hebben wij het recht om uw gereserveerde periode opnieuw aan te bieden op internet. Er vindt geen restitutie van de aanbetaling plaats.
  7. Indien u uw betaling in één keer voldoet en u mocht onverhoopt moeten annuleren zullen wij een gedeelte van de betaling terug storten.
  8. Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende zaken dienen door de gasten onmiddellijk te worden gemeld en te worden vergoed.
  9. B&B Morgenster is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gasten. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gasten.
  10. Bij verlies van sleutels van B&B Morgenster worden alle hieruit voortvloeiende kosten bij de gast(en) in rekening gebracht.